fbpx

 

Intr-un context sensibil al Romaniei, caracterizat de scaderea investitiilor straine datorate impredictibilitatii politicilor fiscale, de imaginea suferinda a tarii pe plan extern, atat la Bruxelles cat si la Washington, piata de capital din Romania primeste o veste buna, numirea lui Adrian Tanase in pozitia de Director General al Bursei de Valori Bucuresti.

Alegerea lui Adrian Tanase de catre Consiliul de Administratie al BVB reprezinta un moment si un motiv de bucurie pentru comunitatea investitorilor de pe piata de capital, Investors Club. Consideram ca experienta acumulata pe piata de capital in cei 20 ani de activitate ii vor ghida alegerile pentru trecerea BVB la nivelul urmator, statutul de piata emergenta.

Stim ca are sub tutela un mixt provocator: planul pe termen lung al BVB, problemele economice din aceasta perioada, rezultatul implementarilor directivelor EU de anul viitor,  colaborarea tot mai intensa cu mediul de business, respectarea Codului de Guvernanta Corporativa al BVB, programele de cultura investitionala.

Suntem incantati de faptul ca l-am cunoscut pe Adrian Tanase la intalnirea lunara Investors Club, organizata exclusiv pentru membrii clubului, in luna Octombrie.

Ii uram bun venit si success lui Adrian Tanase la Bursa de Valori Bucuesti. Il asiguram de sustinerea noastra in implementarea programelor de dezvoltare a pietei de capital si de cultura investitionala.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.