fbpx

Concepte de analiza tehnica

Concepte de analiza tehnica

Despre speaker

Mihai Vasiliu

www.tradementoring.com

Mihai tranzactioneaza din 1998 in propriile conturi actiuni, indici, valute, spread-uri, optiuni si futures, precum si crypto-currencies. Incepand cu anul 2011, Mihai preda cursuri de tranzactionare clientilor sai din intreaga lume, specializarea sa fiind strategiile de optiuni pe indici si actiuni americane.
Mihai foloseste predominant analiza tehnica in deciiziile sale de tranzactionare, in mod special conceptele “Legea Graficelor” si “Traders Trick Entry”, dezvoltate de Master Trader-ul american Joe Ross.
Mihai Vasiliu este detinatorul business-ului de educatie globala de tranzactionare pe pietele de capital www.tradementoring.com. Pe site-ul sau pot fi gasite resurse educationale gratuite pentru tranzactionare si investitii, precum si informatii despre seminarii, workshopuri, mentoring si semnale de tranzactionare.

Inscriere eveniment

 
    Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.