fbpx

Tradeville impreuna cu Investors Club Brasov, va invita pe 9 noiembrie, de la ora 18,  la un dialog interesant cu 2 specialisti in domeniul pietei de capital, Mihai Nichisoiu si Ciprian Birsan. Locatia evenimentului nostru este: cladirea Brasov Business Park, Sala Enescu, str: Ionescu Crum nr.1.

Temele propuse pentru dezbatere sunt:

a)  companiile românești listate la Bursa de Valori Bucuresti, pe sectoare (energetic, bancar, financiar);

b) rapoarte financiare disponibile pentru Q3;

c) estimări de dividende pentru 2017;

d) de ce poate ajunge aurul la noi maxime record?;

e) care pot fi cele mai puternice valute anul viitor?;

f) care sunt sectoarele bursiere cele mai promitătoare?.

Ne-am propus ca dumneavoastra sa plecati de la intalnirea noastra cu toate informatiile referitoare la evoluţia pieţei din România,  estimările de dividende pe BVB pentru 2017 şi cu prognoze referitoare la contextul pietelor externe in  2017.

Ne bucurăm să anunţăm că participarea este gratuită şi sperăm să cunoastem cât mai mulţi braşoveni interesaţi la eveniment.
Nu există limită minimă sau maximă de participanţi.

Pentru a participa, va rugam sa completati urmatorul formular:  https://www.tradeville.eu/cursuri/brasov

Pentru alte detalii, îl puteţi contacta pe Laurentiu Mihai ([email protected]o) sau pe Dragoş Păduraru ([email protected]).

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.