fbpx

hidroelectrica

Proiectul “Meet the Company. Meet the CEO” a luat nastere din dorinta de a crea un dialog intre companii si investitori si de a facilita mediul de interactiune dintre acestea. Periodic, Invertors Club Bucuresti va organiza in cadrul acestui proiect, intalniri cu investitorii la compania gazda. Sunt vizate atat companii de stat cat si companii private, alese in urma oportunitatilor de piata si a dorintelor exprimate de investitori.

Pana acum, impreuna cu investitorii care fac parte din comunitatea Investors Club, am avut intalniri cu Daniela Lulache, CEO Nuclearelectrica -simbol bursier SNN-, Mihai Logofatu si Cristian Logofatu, CEO respectiv CFO Bittnet Systems -simbol bursier BNET- si Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom -simbol bursier SNP-.

Continuam initiativa noastra cu Fondul Proprietatea, simbol bursier FP si un viitor emitent,  Hidroelectrica. Fondul Proprietatea detine 19,9 din capitalul social al Hidroelectrica.

Marius Dan, manager investor relations Franklin Templeton si Petronel Chiriac, Chief Financial Officer Hidroelectrica, vor fi reprezentatii celor 2 companii din cadrul intalnirii noastre

Intalnirea va avea loc pe 6 decembrie, de la ora 10 a.m. la sediul Hidroelectrica.

Gasiti informatii despre cele 2 companii aici: http://bit.ly/2dCFal0 si aici http://bit.ly/2dCEvQB.

Daca sunteti membri Investors Club si doriti sa participati la aceasta intalnire, asteptam confirmarile de participare pe adresa [email protected] pana pe 20 Noiembrie.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.