fbpx

Joi, 28 Noiembrie, de la ora 18:30, la V7 Startup Studio, te invitam la o noua intalnire a comunitatii Investors Club.
Luna aceasta, alaturi de noi, va veni Milan Prusan, Managing Director la NN Investment Partners. Milan si-a propus sa ne prezinte cum trendurile prezentului urmeaza sa ne modifice perspectiva investitiilor in viitor.

Teme principale

Unde suntem? Europa, Asia, USA
Generatii cu impact in economie. Cine investeste, cine nu investeste si de ce?. Millenials sau/& Baby
boomers
Technologia, Inteligenta Artificiala sau Machine Learning. Ne pot oferi sau nu randamente mai mari pentru portofoliile noastre.
In teorie avem investitori rationali si piete eficiente. In realitate, emotiile si irationalitatea joaca un rol important.
Mifid 2 si consecinte.

Dupa ce epuizam subiectele de mai sus, mergem in mansarda unde vom sarbatori sfarsitul de an la V7 Startup Studio.


Va rugam sa fiti punctual pentru a ne mai ramane suficient timp si pentru distractie 😉

Evenimentul este dedicat membrilor comunitatii Investors Club. Accesul pentru persoanele care nu contribuie financiar in ONG, este 50 Eur. Daca vrei sa participi, trimite un email la [email protected]

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.