fbpx

invest acad 2Joi, pe 21 aprilie, Investment Ready Academy, program reprezentat in Romania de catre antreprenorul si investitorul  Matei Dumitrescu organizeaza in sediul Bursei de Valori Bucuresti, intre 9am si 18pm un workshop dedicat instruirii si perfectionarii a 20 de start-upuri a caror activitate genereaza impact social.

Pe parcursul zilei, tinerii antreprenorii vor fi indrumati si ajutati de catre mentori si investitori cu experienta. Acestia vor avea oportunitatea de a afla de la cei mai buni despre importanta si impactul investitiilor intr-un start-up, vor avea expertiza unor specialisti cu experienta in dezvoltarea unui business la inceput, in plus, au ocazia de a gasi solutii viabile pentru startup-ul lor.

Sergiu Negut (Business Angel Frufru, Intermedicas, 2parale sau Mindit, decan al Maastricht School of Management, ex VP Regina Maria etc.), Dan Mihaiescu (ex CEO GTS Telekom, Lead Co-founder of INSEAD Alumni Romania Start-up & Investment Club, Business angel), Andreas Fuhrman ex CEO Henkel si investitor PROFIT.ro, Valentin Preda- Presedintele Bursei Romane de Afaceri, Robert Knapp– CEO Cyberghost sunt mentorii si investitorii care vor participa joi sunt Investment-Ready Warmup.

Investitor si antreprenor, cu peste 15 ani de experienta internationala, Managing Director la Toniic Europe, Co-Founder al Investment Ready Program, Venture Capitalist la 3TS Capital sau Gamma Capital Partners, advisor al Angello Capital, dar si lector la Vienna University of Economics and Business Administration si Master of Science in Political Economy from the London School of Economics and Political Science, Nikolaus Hutter va conduce desfasurarea workshopului de maine al Investment-ready Warmup.

Dintre cele 20 de start-upuri participante, 2 vor fi alese pentru a merge la Viena in cadrul unui atelier care va perfection modelul de business iar antreprenorii vor beneficia de support din partea unor mentori, la final urmand sa fie mult mai bine pregatiti pentru un pitch in fata unuia sau mai multi investitori.

Asa cum v-am obisnuit, Investors Club recunoaste si sustine antreprenoriatul si vom fi alaturi la Investment Ready Warmup prin Raluca Ganea, Presedinte Investors Club. Vom alege 5 start-upuri din cele 20 prezente si le vom oferi suport la momentul listarii pe AeRO, deoarece bursa reprezinta o solutie de finantare,  plus 3 luni acces gratuit la intalnirile membrilor Investors Club. 

Mai multe informatii gasiti pe blog-ul lui Matei Dumitrescu,  bit.ly/1SsNN4X

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.