fbpx

investors-club2 (1)Proiectul “Meet the Company. Meet the CEO” a luat nastere din dorinta de a crea un dialog intre companii si investitori si de a facilita mediul de interactiune dintre acestea. Periodic, Invertors Club Bucuresti va organiza in cadrul acestui proiect, intalniri cu investitorii la compania gazda. Sunt vizate atat companii de stat cat si companii private, alese in urma oportunitatilor de piata si a dorintelor exprimate de investitori. Prima intalnire programata pentru perioada urmatoare este pe 16 martie la Nuclearelectrica de la Cernavoda.

Vizita are caracter tehnic si operational. Investitorii vor vizita cele mai importante sectii ale centralei, urmand ca in partea a doua parte a intalnirii acestia sa aiba oportunitatea de a adresa intrebari si CEO-uli Nuclearelectrica, Daniela Lulache.

Dincolo de accesul la schimbul de informatii pe care il au investitorii nostri, in cadrul intalnirilor pe care le organizam frecvent, ne-am dorit sa facem si mai mult de atat. Asadar, – Meet the Company, Meet the CEO – este un exemplu concret dar si practic de a contribui la generarea de interes si discutii, astfel incat investitorii sa poata lua decizii de investitii mai informate. Iar pentru a avea rezultate maxime, cred ca este nevoie sa beneficiem de deschiderea tuturor companiilor pentru acest proiect. Putem spune ca venim si in sprijinul companiilor prin accesul la investitori.

Investors Club Bucuresti , singurul club al investitorilor pe piata de capital din Bucuresti , si-a propus inca de la infiintare promovarea investitiilor pe Piata de Capital si cresterea vizibilitatii “fenomenului” bursier.

Cei care vor deveni membrii ai clubului Investors Club Bucuresti vor avea acces atat la un numar nelimitat de specialisti ai pietei de capital, la programe de educatie financiara cat si la mese rotunde si evenimente dedicate membrilor. De asemenea, investitorii pot initia propuneri privind companiile care prezinta interes pentru ei pentru editiile viitoare ale acestui proiect.

Vizita tehnica la CNE Cernavoda va avea loc in data de 16 martie 2016 (miercuri), dupa urmatorul program:

-Sosire CNE Cernavoda si formalitati de acces pe amplasament

-Prezentare si Q&A

-Vizita Simulator Full Scope

-Vizita in centrala

-Vizita Depozitul Intermediar de Combustibil Ars

– Dejun cu Daniela Lulache, CEO Nuclearelectrica.

Exista un numar limitat de persoane pentru aceasta vizita, pentru a va rezerva un loc, va rugam sa trimiteti un email catre adresa: [email protected].

***

Despre Investors Club 

Investors Club a fost lansat in 2015 de Adrian Cojocar, manager SAI Intercapital Investment Management, Raluca Ganea, Director Operaţiuni (COO) Agile Media şi Cristi Tudorescu, specialist în analiza fundamentală şi evaluări de companii. 

Clubul isi doreste incurajarea investitorilor de a face primii pasi pe pieţele Bursei de Valori Bucureşti sau pe cele alternative şi promovarea investiţiilor pe piaţa de capital. La aceastea se adauga crearea unei comunitati de investitori cu scopul de a suplimenta si complementa nevoia acestora de informare in domeniul pietei de capital prin schimbul de idei si opinii referitoare la piata, atat in cadrul unor intalniri cu discutii deschise intre membri cat si in cadru organizat prin seminarii interactive, care vor pune accentul pe lucruri cat mai practice si vor incuraja libera exprimare.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.