fbpx

investitor & consumator

Investors Meet-up “Investitor & Consumator”

În 2018 am avut spre dezbatere subiecte de impact pentru portofoliile noastre, rezultate din inerția evenimentelor pe care le putem, sau nu, controla ori influneța din poziția de investitori.

2019 a debutat în aceeași notă, din cauza OUG 114, însă a venit timpul să reluăm o temă pe care nu am mai dezbătut-o în ultima vreme: perspective investiționale, internaționale și locale.

Vom aborda subiectul din poziția ”consumatorului”, a încrederii pe care o acordăm companiilor și brandurilor în care investim.
Ca investitori am învățat că atunci când nu avem curaj sau resursele necesare să fim parte dintr-un business în care avem încredere că va performa cu succes, atunci putem cumpăra acțiuni.
Câți dintre noi am evaluat recent ”încrederea” pe care am acordat-o unor companii locale sau internaționale?

Plecând de la un citat semnat Marin Sorescu, pe care l-am rememorat, cu drag, împreuna cu Horia, unul dintre invitații întâlnirii de joi: ”Puțin îmi pasă mie de noutățile voastre. Eu vin cu noutățile mele!”

Alături de noi, avem doi invitați:
Adrian Codîrlașu, Presedinte CFA și Horia Braun Erdei, Economist Sef BCR
care apreciază implicarea pro-activă din partea investitorilor și care s-au simțit foarte bine alături de noi ori încercăm să îi cucerim :)!

Vă așteptăm, cu drag, joi, la V7 Studio (ultimul etaj), str. George Enescu 11, ora 18:30

Program:
18:30 – 19:00 networking
19:00 – 20:30 dezbaterea temei
20:30 – 21:00 Q&A & networking

Evenimentul este gratuit pentru membrii platitori ai comunității Investors Club.
Costul de participare pentru persoanele fara abonament anual IC este 25 euro.
Vă rugăm să confirmați participarea pe email: [email protected]

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.