fbpx

omv petrom

Proiectul “Meet the Company. Meet the CEO” a luat nastere din dorinta de a crea un dialog intre companii si investitori si de a facilita mediul de interactiune dintre acestea. Periodic, Invertors Club Bucuresti va organiza in cadrul acestui proiect, intalniri cu investitorii la compania gazda. Sunt vizate atat companii de stat cat si companii private, alese in urma oportunitatilor de piata si a dorintelor exprimate de investitori.

Prima companie partenera in cadrul acestui program a fost SNN Nuclearelectrica, simbol bursier SNN, unde am vizitat centrala de la Cernavoda si apoi am avut o intalnire cu CEO-ul companiei, Daniela Lulache.

A 2-a companie pe care am vizitat-o  este Bittnet Systems, simbol bursier BNET, o companie cu capital privat, reprezentativa pentru sectorul IT din Romania, unde am beneficiat de deschiderea echipei si a CEO-ului, Mihail Logofatu.

Initiativa noastra continua, cu OMV Petrom, simbol bursier SNP, cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze cu activități în sectoarele Explorare și Producție, Rafinare și Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale și Energie. Compania face parte din grupul internațional OMV Petrom, cel mai mare grup petrolier din Europa de Sud-Est, cu activități în sectoarele Explorare și Producție, Rafinare și Marketing, Gaze Naturale și Energie. Grupul exploatează în România și Kazakhstan rezerve dovedite de petrol și gaze. Grupul Petrom este prezent prin intermediul unei rețele de circa 800 stații, operată sub două branduri, Petrom și OMV în Republica Moldova, Bulgaria și Serbia.

Joi, 1 septembrie 2016, ne vom intalni cu CEO-ul companiei, doamna Mariana Gheorghe pentru a ne oferi mai multe informatii privind activitatea viitoare a societatii, precum si o prezentare a functionalitatilor centrului 3D Galileo Geoscope din Petrom City.

Daca esti membru al comunitatii Investors Club si doresti sa participi alaturi de noi la intalnirea cu Mariana Gheorghe, te rugam sa ne confirmi participarea pe email-ul nostru: [email protected] iar daca nu esti membru dar vrei sa vii alaturi de noi, te poti inscrie aici www.investorsclub.ro/join/

Investors Club este primul club al investitorilor din Bucuresti, cu un portofoliu comun de peste 2 milioane de euro (iunie 2016).

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.