fbpx

Investors Club, comunitatea investitorilor de pe piata de capital, impreuna cu Saxo Bank, banca daneza pentru investitii, te invita pe 30 mai, la un eveniment de prezentare si cunoastere a mai multor tipuri de instrumente financiare si produse dedicate publicului din Europa Centrala si de Est.

Echipa Saxo Bank care se va deplasa in Romania pentru intalnirea cu investitorii este formata din 3 specialisti ai pietelor financiare: Gabriel Cocean – Head of Digital Sales CEE, Laurentiu Nedelcu – Private & Corporate Sales Manager si Kamil Ozieneczuk – Senior Relationship Manager.

Produsele din oferta Saxo Bank ce vor fi prezentate in cadrul evenimentului se adreseaza atat publicului sofisticat si experiementat care tranzactioneaza activ pe pietele bursiere dar si celor care investesc pasiv sau prospecteaza acum diferite variante de plasare a surpusului financiar.

Oportunitatea evenimentului se datoreaza atat aspectului de risc politic, instabil si lipsit de predictibilitate prezent in economia romaneasca si care impacteaza semnificativ bursa de la Bucuresti, precum si a interesului investitorilor comunitatii Investors Club de a accesa cu mai multa usurinta piete si produse financiare din Europa & USA.

Evenimentul va avea loc pe 30 mai, de la 18:30, la V7 Start-up Studio (zona Piata Armeneasca, str.George Enescu nr.11, ultimul etaj).

Agenda: 18:30 Welcome drink

                19:00 Prezentare platforma si produse Saxo Bank

                20:00 Sesiune Q&A

                20:30 Networking and Wine

Locurile la eveniment sunt limitate. Pentru participare va rugam sa confirmati pe email [email protected]

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.