fbpx

Investors Club for Students

investors-club-for-students

Concept

 • In februarie 2017, lansam o competitie intre studenti, un program/joc interactiv de educatie si investitii ce se va desfasura pe parcursul a 2 ani, 2017- 2019.

Concept:

 • strangem 60 de studenti din fiecare universitate de stat din Bucuresti;
 • ii impartim in 3 grupe a cate 20 de studenti;
 • facem un training cu toti, trainingul va fi sustinut de persoane specializate si autorizate;
 • studentii voteaza un leader al fiecarei grupe;
 • fiecare student contribuie cu 100 de lei iar noi impreuna cu partenerii nostri, mai oferim inca 50 de lei, astfel, fiecare student va avea investit 150 de lei;
 • cei 150 de lei *20, adica 3000 de ron vor fi investiti impreuna, iar dupa un an, vom acorda premii in bani fiecarui miniclub in functie de randamentul obtinut;
 • banii (premiul) se va varsa in contul lor de tranzactionare, alaturi de suma initiala, de dividendele acordate de companii si vor trebui sa mai tranzactioneze inca 1 an de zile si apoi isi pot scoate banii.
 • pe parcursul primului an (cat se desfasoara competitia, practic) fiecare club va avea assignat un mentor (broker/ analist financiar/ director general companie listata) cu care se va intalni cel putin 1 data pe luna.

 

Sunt student, vreau sa particip!

Daca esti student in anul II, III sau IV, la una din universitatile de stat din Bucuresti si iti doresti sa intri in aceasta competitive, te rugam sa completezi formularul de mai jos

  Toate campurile sunt obligatorii.

   

  Vreau sa fiu mentor!

  Avem nevoie de 48 de mentori care sa coordoneze actvitatea fiecarui club de studenti pe parcursul primului an al acestui program. Trebuie sa ai experienta in domeniul investitiilor pe piata de capital plus 2h disponibile pe luna pentru a te intalni cu cei 20 de studenti pe care ii coordonezi. Daca vrei sa fii mentor, te rugam sa completezi formularul de mai jos:


   DaNu

   Toate campurile sunt obligatorii.

    

   Vreau sa sprijin financiar

   Investitia in acest proiect este de 60.000 eur. Daca iti doresti si poti sa sprijini aceasta competitive, te rugam sa ne trimiti un email pe [email protected].

    

   Parteneri:

   Wolf Theiss

   wolftheiss-logo

    

   Nuclearelectrica

   nuclearelectrica-logo

    

   Biofarm

   biofarm-logo

    

   Bittnet Systems

   bittnet-logo

   Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.