fbpx

Meet the company. Meet the CEO

meet-the-company-meet-the-ceo

 

Proiectul “Meet the Company. Meet the CEO” a luat nastere din dorinta de a crea un dialog intre companii si investitori si de a facilita mediul de interactiune dintre acestea.

Periodic, Invertors Club Bucuresti va organiza in cadrul acestui proiect, intalniri cu investitorii la compania gazda. Sunt vizate atat companii de stat cat si companii private, alese in urma oportunitatilor de piata si a dorintelor exprimate de investitori.

Dincolo de accesul la schimbul de informatii pe care il au investitorii nostri, in cadrul intalnirilor pe care le organizam frecvent, ne-am dorit sa facem si mai mult de atat. Asadar, – Meet the Company, Meet the CEO – este un exemplu concret dar si practic de a contribui la generarea de interes si discutii, astfel incat investitorii sa poata lua decizii de investitii mai informate. Iar pentru a avea rezultate maxime, este nevoie sa beneficiem de deschiderea tuturor companiilor pentru acest proiect. Putem spune ca venim si in sprijinul companiilor prin accesul la investitori.

Investors Club Bucuresti , singurul club al investitorilor pe piata de capital din Bucuresti , si-a propus inca de la infiintare promovarea investitiilor pe Piata de Capital si cresterea vizibilitatii “fenomenului” bursier.

Membrii Investors Club vor avea acces atat la un numar nelimitat de specialisti ai pietei de capital, la programe de educatie financiara cat si la mese rotunde si evenimente dedicate membrilor. De asemenea, investitorii pot initia propuneri privind companiile care prezinta interes pentru ei pentru editiile viitoare ale acestui proiect.

Calendar Intalniri

16 martie 2016, Cenavoda, SN Nuclearelectrica, CEO Daniela Lulache

22 aprilie 2016, Bittnet Systems, CEO Mihail Logofatu

4 Septembrie 2016, OMV Petrom, CEO Mariana Gheorghe

6 Decembrie 2016, Fondul Proprietatea, Marius Dan, Investors Relations

6 Decembrie 2016, Hidroelectrica, CFO Petronel Chiriac

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.