fbpx

Investors Club a lansat pe 14 decembrie Private Equity Network, o divizie specială care are la dispoziție cinci milioane de euro pentru investiții. Noua structură, formata din peste 20 de investitori din Investors Club, este interesată de plasamente private în companii tinere (start-up-uri și IMM-uri), cu management și capital 100% românesc.

“Ne dorim să cunoaștem cât mai multe companii aflate la început de drum sau într-un stadiu incipient al dezvoltării lor. Suntem în cautare de antreprenori vizionari, care au nevoie de finanțare pentru companiile lor. Scopul nostru principal este să oferim sprijin companiilor, până în momentul în care acestea încep procesul de listare la Bursa de Valori București”, a declarat Raluca Ganea, Președinte și co-fondator al Investors Club.

In momentul de fata suntem in Faza I a proiectului. Daca sunteti interesati de acest proiect, ca si investitor, va rugam sa ne contactati.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.