fbpx

investors 31

Intrunirea din martie a membrilor Investors Club ii va avea invitati pe Mihai Nichisoiu, Global Macro Strategist la SSIF Tradeville, Caius Rapana, Adviser to CEO Transgaz si Valentina Dinu, IR Nuclearelectrica.

Mihai Nichisoiu o sa vorbeasca despre oportunitati, dar si riscuri pe pietele globale pe parcursul anului 2016.

Caius Rapanu o sa ne prezinta realizarile operationale, financiare dar si de management ale Transgaz precum si planurile de viitor ale companiei si mai ales de ce ar trebui sa consideram, noi investitorii ca Transgaz este sau ar putea fi componenta importanta a unui portofoliu echilibrat si profitabil.

O parte dintre membrii Investors Club au mers in vizita de pe 16 martie la CNE Cernavoda, in cadrul proiectului nostru “Meet the Company. Meet the CEO”. Am observat un interes crescut pentru SNN si am invitat persoana responsabila de relatia cu investitorii la intalnirea noastra. Valentina Dinu va fi prezenta pentru o sesiune de Q&A.

Recomandarea noastra este sa veniti pregatiti cu minim 2 intrebari pentru fiecare invitat, astfel incat sa avem maximum de informatii despre subiectele si companiile prezente, doar informati putem face cele mai potrivite alegeri.

Asa cum am anuntat in luna decembrie, avem in plan constituirea unui fond de investitii pentru sectorul agricol, care dupa cum bine stiti, se bucura de un mare potential in Romania. Joi vom discuta despre acest plan si vom incerca stabilirea unei echipe de specialisti care sa se ocupe de research, in prima faza.

Ne intalnim la Grand Hotel Continental pe Calea Victoriei no.56, vis-a-vis de Hotel Novotel, in sala Grigorescu, de la ora 18:45.

Pentru a confirma prezenta dar si pentru orice fel de idee/nelamurire referitoare la evenimentul acesta va rugam sa trimiteti un email pe adresa [email protected].

De asemenea, daca doriti sa faceti parte din comunitatea Investors Club, va rugam sa completati acest formular: http://www.investorsclub.ro/join/.

Sa ne vedem cu bine!

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.